Op de zestiende maan in oktober opent het portaal naar de registratie van de kinderdag op de website.

een heksenjacht mysterie

Vlieg mee op onze heksenbezem voor een mysterieus avontuur!

Het lot van Spookje Wiekje hangt aan een ragfijn draadje, nu een heks hem ontvoerd heeft. Maar, angst is een onbekende term voor deze dappere en vastberaden kinderen! Na de schoolbel, nemen zij het heft in eigen handen om Wiekje te bevrijden. In teams trotseren zij een pad vol uitdagende missies en verrassende avonturen om hun vriendje te redden.

Om de spanning op peil te houden, zullen we de teams in groepen laten starten, zodat ze niet als een lange sliert achter elkaar hoeven te lopen. Elk team zal bestaan ​​uit maximaal acht kinderen. Op onze website kun je uit verschillende tijdsloten kiezen die bij jouw groep passen. Maar wees gewaarschuwd: wees er snel bij om de meest optimale keuze te garanderen.

We begrijpen dat school- en eettijden beperkingen kunnen vormen, maar we hebben de kindermiddag in een nieuw jasje gestoken om deze unieke ervaring te kunnen bieden. Als organisatie zijn we erg enthousiast over deze bijzondere middag en hebben we er het volste vertrouwen in dat alle deelnemers er volop van zullen genieten!

Hoewel de sluier van mysterie ons nog steeds omhult, willen we wel enkele voorspellingen delen om in uw geheugen te bewaren.

De sterren fluisteren van een betoverende gebeurtenis op het schoolplein van het talentencentrum.

Omstreeks 15:15 uur zullen de eerste dappere zielen vertrekken, gevolgd door nieuwe groepen om de vijf minuten, tot de laatste groep om 17:15 uur. Hun pad zal hen ongeveer 45 minuten leiden naar de mysterieuze molen.

Net zoals in de vorige jaren streven we ernaar om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, vol met betoverende activiteiten en mysterieuze avonturen. De kosmos heeft besloten dat de meeste van deze activiteiten in de buitenlucht zullen plaatsvinden, om hen te omhullen met de sfeer van een spookachtig feest.

Voor wie de soep wel heel erg in de benen zit na de heksenjacht: een heerlijk lichtpuntje! Stichting De Molen Bavel tovert overheerlijke poffertjes tevoorschijn op het eindpunt!