voor sponsoren en ondernemers 

Vlieg mee op onze heksenbezem en adverteer in de griezelbode 2024!

Halloween in Bavel’, wat gaat er gebeuren?

Eind oktober wordt in een groot deel van de wereld Halloween gevierd: lekker griezelen met een knipoog. Net als eerdere jaren gaan we hier in ons dorp wederom op aansluiten via allerlei activiteiten, zoals:

  • Kinderdag: Vorig jaar hebben we binnen het thema Spookstad Bavel allerlei opdrachten en belevenissen aangeboden. Maar liefst 230 kinderen deden mee. Locatie hiervoor was Korenmolen de Hoop waar ook mascotte Wiekje het Spookje weer van zich liet horen. Dit jaar bieden we een andere variant aan en gaan kinderen actief op zoek naar Wiekje.
  • Trick or treat: Alle inwoners van Bavel worden uitgenodigd hun huis spannend te versieren. Kinderen gaan eng verkleed langs de huizen en ontvangen een snoepje als ze aanbellen, omdat ze zogenaamd anders gaan griezelen. Sommige inwoners maken van hun huis zelfs een ware attractie. Vorig jaar zenden het Jeugdjournaal zelfs live uit vanuit Bavel.
  • Versieringen in het dorp: Bedoeld als sfeermaker en om iedereen alvast in de stemming te brengen. Eerder hebben we vogelverschrikkers op rotondes geplaatst, kleine oranje pompoenen en wapperende spookjes opgehangen. Dit jaar gaan we los binnen het thema ‘Behekst Bavel’;
  • Een nieuwe Griezelbode, en meer!

 

Wie zijn ‘Halloween in Bavel’?

Een groepje enthousiaste vrijwilligers. Zie ook Over Ons.

What’s in it for me, als ondernemer?

Onbekend maakt onbemind. Halloween is bewezen zeer populair in Bavel. Wij denken dat het een leuk thema is om als ondernemer positief mee geassocieerd te worden en daarmee commerciële kansen biedt.

Net als vorig jaar zal De Griezelbode als speciale themakrant in een oplage van 4.000 stuks wederom huis-aan-huis in Bavel verspreid gaan worden. De krant heeft daarmee een breed lezerspubliek en biedt gelegenheid jouw producten of diensten te promoten en naamsbekendheid te vergroten.

De krant van vorig jaar kan hier bekeken worden: link. De nieuwe bode zal ook via de website in te zien zijn. We hopen dat we elkaar kunnen versterken en vernemen graag of je wilt adverteren. Kopij ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 29 september, zodat we de krant ruim op tijd kunnen verspreiden.

Vragen/opmerkingen? Stel ze gerust via info@halloweeninbavel.nl of bel even via onderstaand nummer. Op naar een succesvolle editie 2023 voor heel Bavel!

 

‘Spannende’ groeten,

Bart Hooijdonk 06-82839681

Arnaud Groeneveld 06-18090929

info@halloweeninbavel.nl