Vrijwilligers

Ben jij de bedreven en betoverende ziel die wij zoeken om een magisch Halloween-festijn voor de buurtkinderen te creëren? Stroomt er nog wat toverkracht door jouw dagen en geloof jij dat jij hierin een rol kunt vervullen? Dan slaakt ons hart een zucht van verlichting, want jouw hulp kunnen wij zeker gebruiken!

Op 27 oktober, vanaf 14.30 uur tot ongeveer 18.00 uur, kun jij de rol van bewaker van het kruispunt vervullen of een mysterieuze taak langs de route of bij het eindpunt krijgen.

Op 28 oktober zijn er nog enkele plekken beschikbaar om als journalist langs het dorp te gaan en ons op de hoogte te houden van alle betoverende en minder betoverende locaties tijdens de Trick or Treat-avond. Als tovenaar van ons team, hopen wij dat jij ons vergezelt gedurende het hele evenement, want de voorbereidingen voor het festijn vragen van augustus tot 31 oktober heel wat toverkracht.

Wil je meer weten over onze voorbereidingen en ben je nog niet helemaal betoverd? Blader dan naar pagina 28 van onze krant voor meer informatie!